onsdag 16 december 2009

Pepparkakeland....


En sockerbagare...
...han bakar kakor mest hela dagen...
Igår hade jag och lillkillen en rolig pysseldag!
Förutom julkorten som skulle postas, bakade vi pepparkakor tillsammans med mina småsyskon hemma hos dem. Lite annat julpyssel försökte vi oss också på.
Åtminstone fick jag julkänslor och det tror jag de andra också fick :)
Roligt när man är fler som tillsammans pysslar!
-
(Vet ni vad... Jo, idag har jag fått ett stoooort! paket... trots att det inte ens är julafton än och egentligen är det ingen julklapp heller...
Men som jag har väntat på det känns det nästan som när man var barn och väntade på jultomten *blink* och den känslan kommer ni säkert alla ihåg!
Egentligen är det till hela familjen, för innehållet av paketet ska stå i köket, så alla i familjen kommer ha användning av det...
Nu får ni bara gissa vad det kan vara och
en del av er vet redan vad det är,
bild kommer snart)
-
kram Heidi

3 kommentarer:

 1. Låter som ni haft en härlig dag!
  Pepparkaksbak med familjen hör till oxå här hemma hos oss. Brukar eg. baka hos mamma den 6:e, men i år blev det uppskjutet, så nu skavi baka på lördag. Så roligt för både stora som små!


  Spännade med paket, jag tänker att det är ett S... ;) Kan tro att du är glad :)

  SvaraRadera
 2. ... glöämde att skriva att din ´nya´ blogg e jättefin!

  SvaraRadera
 3. :) Pepparkaksbak är ju hur mysigt som helst..gemenskapen och doften i huset är så härlig! Och när det gäller ditt stora paket så vet jag ju redan vad det var, och det var verkligen ett "fint" paket! ;) Tänkte ännu säga att ert hem är så mysigt, du har en förmåga att skapa ombonat, varmt och mysigt, ME LIKE! Kul att träffas igår!!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...