om mig


För några år sen hittade jag den stora kärleken och tryggheten. Det var då som pusselbitarna i mitt liv började falla på sin rätta plats. Jag flyttade från stan ut till landet och min största längtan och dröm har bit för bit uppfyllts. Jag får nu vara mitt bland de fyra bästa skatter som livet kan ge! Kärleken och våra tre små underverk som förgyller min tillvaro! Ibland känns det svettigt och fullt upp med alla vardagssysslor, det känner väl alla småbarnsmammor till... men när allt kommer omkring så är vardagen den lyckligaste stunden i livet, åtminstone har det känts så för mig.

Hösten 2009 köpte vi oss ett gammalt hus här på landet, byggt på 60-talet. Vi gjorde en snabb renovering och efter att ha varit husägare i en månad kunde vi tack vare hjälp från familj, släkt och vänner flytta in i vårt nya hem. Vi renoverade då tre rum och kök och badrum. Under det senaste året har vi också förstorat bostadsytan genom att bygga ett större badrum, hjälpkök och ett arbetsrum där det tidigare varit bl.a. bilgarage. Men ännu finns det mindre renoverings projekt här inne och så har vi också utsidan som behöver fixas till lite. Renoveringen har känts och känns som en kul grej eftersom vi båda trivs med att fixa och kunna återanvända. För min del hör också inredning och att få inreda till ett av mina största intressen, något som förgyller min tillvaro när jag får planera och förverkliga.

Ett annat hus ni också får läsa om här på bloggen är den Gamla Kommungården som vi köpte hösten 2010. Det blev ett extraprojekt får man kanske kalla det, som vi renoverade under år 2012. Ett stort gult trähus timrat av stockar som en del sägs kunna vara ända från 1600-talet. Huset som är ca 400 kvadratmeter har nu blivit grundrenoverat och byggt till fyra hyreslägenheter som vi hyr ut. Vi, jag och min man, har själva planerat det mesta men vi har också haft professionella arbetare på plats. Jag kunde berätta hur mycket som helst om huset, men under etiketten "gamla kommungården" hittar ni mer att läsa och bilder att se på.... och mer lovar jag att berätta om renoveringen, för ännu ska utsidan och fasaden fixas till lite. Från insidan kommer ni också snart att få se fler bilder.

När jag inreder försöker jag skapa en harmonisk känsla utav Inredning i Vitt och Naturens olika toner - här blandas nytt med gammalt och slitet... sån´t som uppfyller mina inrednings drömmar. Tycker om att blanda vit lantlig stil med inslag av industri och naturens egna fynd. Vit, svart, grå, brun och beige är de färger som jag mest använder mig av, men det finns förstås också många andra vackra färger som jag tycker om. Bloggen fungerar för mig som en inspirationskälla och här får ni ta del av mina inrednings idéer, mitt liv som mamma och mina tankar och bilder kring livet på landet....

kram
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...