lördag 17 september 2011

Livet har sina sköna stunder

-höstmys


Fyndet från Juthbacka marknaden blev omtyckt... inte bara utav mor och far, utan också av våra små charmtroll. På bilden ovan är det familjens minsting som glatt använder gungan i köket, men också storebror brukar tycka det är kul att gunga lite där ibland!


Visar idag ytterligare några bilder från vårt kök, här från en annan synvinkel i köket än igår.... men färgskalan är ungefär den samma, men med mindre svart. På knoppbrädet som finns ovanför köksfönstret finns faktiskt lite svart, där hänger två gamla hattar, den ena är grå och den andra svart. Glömde vinkla kameran åt det hållet, men om ni kollar tidigare köksbilder som jag publicerat här kan ni se vad det är för gamla hattar jag tänker på. När jag inreder här hemma brukar jag försöka hålla färgskalan ganska enhetlig genom hela huset. Samma färger och material upprepas mer eller mindre i hela huset, men ändå ska det finnas lite variation för att få nya upplevelser.

Den bruna färgen börjar för tillfället bli allt mer dominant här i vårt hus, trä av olika slag plockar jag in mer av nu i höst. Känns som om ytor och saker av trä bidrar med en stor del av den varma och mysiga känslan och i kombination med vitt tycker jag det blir snyggt!


Skön fortsättning på helgen!


5 kommentarer:

 1. Nämen va HÄFTIGT!! vilket fynd :O) ser så super fint ut i köket! härlig fägskala......

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder från ert vackra kök och på er ljuvliga grabb! :) En sådan gunga har alltid funnits i mina drömmar, att jag en dag ska ha en sådan i köket, men har ännu inte hittat någon, så jag fortsätter drömma... :)

  /Heidi, lantliga drömmar

  SvaraRadera
 3. Ha den äran idag, på din födelsedag! ha den äran KÄRA Heidi, ha den äran idag!!

  Hoppas du haft en fin födelsedag :O)

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig gunga! Och så mysigt kök ni har! Ser att du fyllt år, grattis i efterskott :-)

  SvaraRadera
 5. Hej. Höstträff för gänget, hos oss torsdagen den 20.10 från kl 18. Knytkalas. Välkommen!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...