lördag 1 september 2012

Lila, svart, Vit, grå, Linne

och brun kladdkaka förstås :)

  

Hej på er!
Vid dethär laget börjar ni säkert ana att kladdkakan är min stora svaghet när det gäller sött och gott :) Undrar om jag aldrig kommer att få nog av den? Kan man få nog av choklad!??
Åtminstone har inte jag lyckats få nog av choklad eller kladdkaka än :)
Om jag ska erkänna en sak... så mumsar jag i mej lite kladdkaka nu samtidigt som jag får ha lite egentid framför datorn och det ni, det känns som lyxtid för mej det!! En liten paus från alla vardagssysslor...  Trots att jag trivs med min fartfyllda vardag är det skönt med lite egentid ibland... Speciellt när det inte brukar bli så ofta.


Tänkte samtidigt också visa ett par sommarbilder från utsidan av huset...
Terrassen byggdes förra sommaren utanför köket och arbetsrummet. Varmt och skönt brukar där bli när solen skiner på eftermiddagen och kvällen. En perfekt plats när man vill grilla och bara sitta och ta det lugnt en stund. Har länge haft ett parasoll på önskelistan och när vi handlade den nya soffan för ett par veckor sen, passade vi på att köpa ett parasoll på sommar rea :)


Svart, vit, grå, trä och linne används inte bara inomhus här hos oss, utan också där ute...
Vi har också börjat fundera lite på färg till husets ytterväggar. Fasaden behöver renoveras lite, mest målas och det är något som vi troligtvis kommer att ta itu med nästa sommar. Så lite betänketid har vi ännu när det gäller ny färg. Men det är i alla fall kul att planera och fundera lite redan nu tycker jag. Nya ytterdörrar har vi åtminstone fått på plats, på bilden kan ni se lite av den ena av de nya dörrarna, den som går in till vårt arbetsrum. Den brukar också fungera som genväg mellan köket och terrassen, åtminstone sen vi fått lite ordning på arbetsrummet som länge mest sett ut som ett förråd eller nåt liknande... Men det blir bättre bara man orkar ha tålamod och det känns som att kvadratmetrarna äntligen ökar i vårt hus :)
Snart har vi också ett större badrum som börjar bli klart och ett hjälpkök. Kan visa lite bilder därifrån nån dag om ni redan nu vill se vad som är på gång där...

Men nu ska vi också njuta av att det är helg! 
Önskar er en Mysig Lördag!!
3 kommentarer:

 1. Ni har så fint! Terassen med möbelgruppen och allt där omkring ser ut som en härlig inspirationsbild, en sån där bild som i mina tankar inte går att få till i verkligheten, den finns liksom bara på bild, om du förstår hur jag menar! :) Härligt fint, du är så duktig på att få till det!

  [...och vad gäller kladdkaka, gott är det, men efter att ha ätit typ 3 st i veckan i ett års tid, har jag inte längre samma behov av att baka en... ;) :D Däremot äter jag nog gärna om någon bjuder, men det värsta kladdkake-begäret börjar vara tillfredsställt ;) ]

  SvaraRadera
 2. Så roligt att se en glimt av huset utifrån, snygg modell med rappad fasad, stilrena fönster och häftigt tak!
  Underbart med terass också, ser mycket inbjudande ut.
  Kladdkaka är alltid gott, tänkte baka en med vitchoklad som jag såg recept på men har inte kommit mig för än men tänker att det kunde vara en god variant också, lite omväxling :-).

  SvaraRadera
 3. Oj så fin och mysig terass! :) Kul att få se en bild från den sidan av huset! Jag passerar ju alltid på andra sidan ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...