onsdag 27 januari 2010

En Lycklig Vardag...
Intresset för inredning föddes tidigt i mej, eller var det kanske medfött, eller så gick det rent av i arv...? :) Kommer ihåg hur mamma ofta möblerade hemma hos oss redan när jag var liten och min mormor har alltid haft öga för detaljer, medan morfar när han var yngre snickrade många härliga möbler på sin fritid... Ja listan kunde bli lång om jag räknade upp alla som i min omgivning har intresse för inredning på ett eller annat sätt. Kommer ihåg hur t.ex. lakanen i min säng matchade med gardinerna när jag var liten... Intresset har funnits med länge.

Sen finns det också en annan stark sida i mig som har med vården att göra. Även den sidan av mig kanske är medfödd. Älskade att sköta och pyssla om nallar och dockor när jag var liten. Min lilla babydocka fick alltid följa med... Ända tills jag blev så stor att jag började skämmas för att jag lekte med dockor :) ...men då kom plötsligt mina småsyskon, ja det började med två på samma gång, tills de plötsligt blev sex stycken! Ni kan tro att jag var glad, för då fick jag ju hjälpa till och sköta på riktigt!!

För tillfället är jag en lycklig hemmamamma, som är utbildad hälsovårdare och nu får uppfylla mina två stora intressen på olika sätt... Är sysselsatt med att renovera och inreda här hemma, samtidigt som jag får sköta om och ta hand om min lilla underbara Emil på heltid. Har förstås också drömmar för framtiden, men de lämnar jag oskrivna än så länge...

Det blev ett långt inlägg idag... Hoppas jag inte tröttar ut er! Vaknade idag med en känsla av hur lycklig jag är över min vardag :)Önskar er en lycklig dag och vardag!!
...tror att vi alla har något i vår vardag vi får känna oss lyckliga över...

kram Heidi

9 kommentarer:

 1. Hej!

  Tänk så mycket glädje inredningsintresse kan ge!

  Underbara bilder du visar!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Inspirerande och positiv text om hemma-mamma-livet! Jag är också mamma på heltid, och trivs oftast bra. Tack vare din text blev jag påmind om de många positiva sidorna med detta livsskede!

  SvaraRadera
 3. Ååå så mycket find du skriver, många tänkvärda ord som jag tar med mej.

  Tack!
  Ha det så gott.
  /Maggan

  SvaraRadera
 4. Underbart inlägg!
  Det är så lätt att glömma bort vardagslyckan, bland alla vardagsbestyr...

  Vacker krona!!

  Skön kväll!
  /camilla

  SvaraRadera
 5. Vilket glatt inlägg!
  Härligt med lyckokänslor! :) Dem borde man kunna samla i en ask och ta fram när mörkare dagar kommer! ;)

  Ha en riktigt skön helg med massor av glädje och lycka! :)

  SvaraRadera
 6. Jag har en liten award till dej i min blogg :)

  -Linda

  SvaraRadera
 7. Vilken intressant läsning :-)
  Ja nog är det underbart att få vara hemma o pyssla om sina barn!!
  Kanske rentav den bästa tiden i livet =0)

  SvaraRadera
 8. Vilken vacker krona!Och vilket fint hem ni har!!Jag gillar också inredning och det förstärktes nog också då jag var mammaledig. Nu jobbar jag så jag har kanske inte riktigt lika mycket tid över för olika inredningsprojekt som tidigare.

  SvaraRadera
 9. Så spännande med en ny blogg!

  Kika in till mig - jag har en tävling om rosprydda ting.

  Kram Maud

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...