fredag 19 augusti 2011

Träinspirerat
blev det för vår del på
Juthbackamarknaden

idag.
Att trä är ett utav årets trendmaterial har man kunnat spana in i flera inredningsmagasin under dethär året... men att vi skulle komma hem från Juthbacka med de flesta saker gjorda av trä var helt oplanerat. Egentligen hade vi inga planer alls för vad vi skulle försöka hitta på skrotmarknaden, men ju mer vi gick där desto mer hittade vi...
Vi kom hem med en gammal gunga att ha inomhus för familjens minsting Elias, den kändes som det stora fyndet för vår del. Sen hittade vi också en gammal tavla med gammal träram, några gamla trådrullar, en liten spade som Emil kan gräva med och en korg som jag tänkte får fungera som kaffekorg när jag ska till bygget. Emils kisse verkade vara mest nöjd över kaffekorgen vi köpte!

Hoppas ni andra som besökt Juthbacka marknaden idag i Nykarleby också har haft en rolig fynddag! Ännu imorgon hinner man fynda där om man vill!


Önskar er en rolig helg!

6 kommentarer:

 1. Finfina fynd Ni kom över! Man vet aldrig före man far till marknaden hur full famnen är när man lämnar den, men är famnen full och dessutom med fina grejer som för er del så kan ni nog vara nöjda!

  SvaraRadera
 2. snygga grejer....jag orkade inte med marknaden i år, gubben e ju dessutom bortrest.....men säkert hade man hittat ett som annat där :O)

  SvaraRadera
 3. Härliga fynd!! :) Gungan är underbar, har själv alltid drömt om en sådan, de är så charmiga!

  /Heidi, Lantliga drömmar

  SvaraRadera
 4. Härliga fynd, gillar speciellt gungan, sådana ser man inte ofta! Nu harmas jag lite att jag inte tog en sväng dit iallafall...

  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. Vilka kanonfynd!
  Har haft en liknande gunga i tankarna en längre tid, såå fina!

  För mig blev det ingen juthbacka iår, men det kommer förhoppningsvis fler år.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...