söndag 11 september 2011

skön dag / söndag / vilodag


Under veckan som varit har vi haft fullt upp med renovering och rivning av olika slag...

Vid gamla kommungården har det rivits, sågats nya dörröppningar och en del mellanväggar har tagits bort. En stor del av betonggolvet ner i källaren har också sågats och slagits ut.

Här hemma har också renoveringen tagit ett stort kliv framåt.... Nu har vi alla lister på plats förutom i lekrummet... Väggarna i det nya lekrummet har målats vita, eftersom lekrum och sovrum bytt plats med varandra, så nu finns medaljongtapeten endast kvar i minnet och på bilderna här. I köket har vi målat en griffeltavla på väggen intill högforsspisen och värmeelementen i lekrummet och vardagsrummet är snart färdig målade... Vi har satt som mål att huset ska vara klart invändigt i arbetsrum, sovrum, lekrum, vardagsrum, kök, hall och wc tills Elias fyller ett år om lite på en vecka. För oss har det alltid fungerat bäst att få saker gjort om vi har lite tidspress och så verkar det också vara nu!

Igår påbörjades också rivningen i garage och källare här i vårt hus. För där skall vi nu i höst fixa åt oss ett större badrum och tvättstuga, samt piffa upp potatiskällaren. Vi har legat i startgroparna länge, så nu ska det bli riktigt skönt att snart få det klart trots allt byggdamm som redan börjat sprida sig i huset.

Idag tar vi vilodag en behövlig dag för att orka vidare med nästa veckas arbete,
en dag då vi får njuta av vackert och soligt höstväder!


Önskar Er en skön söndag!
4 kommentarer:

 1. oj, oj vad ni donar på....jag skulle ha velat se Henkkas min när medaljongerna målades över...kanske han var lika bestört som min kära gubbe då vi målade över våra i vardagsrummet *skratt*, det är nog allt synd om våra killar som ska dras med ändlösa kvinnfolk!!

  soffan ser ut att passa perfekt, du kan du!! vi ses snart för vi kommer bergis ut nån dag i snar framtid....hörs :O)

  SvaraRadera
 2. Oj så mcyket program ni har framför er! Roligt sen när allt är klart och ni bara får njuta! :)

  Ha det gott!

  /Heidi, Lantliga drömmar

  SvaraRadera
 3. Hejsan,
  det skulle vara roligt att följa er renovering!

  Det skulle vara väldigt roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
  Maila mig på vendelabyggla[at]gmail.com så berättar jag mer!
  /Vendela

  SvaraRadera
 4. wow. Wow. WOW!!!!!
  Absolutely beautiful space!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...