lördag 31 mars 2012

Allt ska ha sin tid,

men tiden går fort när man har roligt...

Det blev en oplanerad paus med bloggandet, men det har kännts riktigt bra så. Skönt faktiskt! Har haft så mycket annat att fokusera på den senaste tiden, mycket att planera och fixa...
Lika skönt känns det nu också att börja blogga igen :) Det är som vanligt med andra ord, allt ska ha sin tid!

På bilden ser ni ett av de hus som tagit mycket av min tid och uppmärksamhet under de senaste månaderna. Byns gamla kommungård, ni vet, den som jag tidigare också visat. På insidan ändrar det hela tiden... Vi har väldigt duktiga karar som bygger och fixar åt oss, själva försöker vi också vara på plats och fixa så mycket vi hinner, men att planera och få fram allt byggmaterial tar en stor del av tiden för vår egen del. Fyra stycken hyreslägenheter beräknas bli klara nu till sommaren, sen blir det att fortsätta med fasaden. Den nya farstukvisten med balkong är redan påbörjad.

Det andra huset som också tagit en del av tiden är huset som vi bor i, som vi också renoverar. Där håller vi på att snart bli klar med tvättstuga/grovkök och så småningom också med ett större badrum som har bastu, dusch och badkar. Tidigare har där varit bl.a. garage.

Där har vi våra fritidsprojekt för tillfället. I övrigt driver gubben (min sambo) sitt företag på heltid och jag är hemma med barnen, våra två pojkar som nu hunnit bli 1½ år och 3½ år....
Tiden går fort när man har roligt!

Vet inte exakt vad jag kommer att blogga om framöver, men det syns vel med tiden. Känns som att ha tappat den röda tråden lite grann i och med pausen... Åtminstone blir det om livet på landet och det som förgyller min tillvaro! Inga större förändringar med andra ord, mitt stora intresse är ju fortfarande inredning, trender och husplanering. Så smyger jag vel in lite annat också nu som då. Japp, så får det bli och nog om det nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...