söndag 24 juni 2012

Gamla Kommungården snaaart klar!Äntligen sommar!!! En årstid då man riktigt får ladda upp med ny energi. Massor av solsken och somriga dofter som piggar upp. Här hemma hos oss har det hunnit ske mycket det senaste halvåret. Det har varit en intensiv och händelserik tid, mycket planerande och byggande, tungt men också roligt  :)

En sak som för tillfället gläder mej väldigt mycket är att vårt byggprojekt, Gamla Kommungården, snart börjar bli klar. Känns alltid bra när man börjar närma sig ett mål. Hade planerat att visa fler bilder här på bloggen under byggprojektets gång, men det har varit en intensiv tid och jag har blivit tvungen att prioritera planerandet och byggandet. Istället kommer jag att visa bilder när allt så småningom börjar lugna ner sig.

Nu på onsdagkväll, strax innan huset är inflyttningsklart, kommer vi att ha öppethus vid Kommungården. Ett tillfälle då alla som är intresserade av att se hur vi planerat och byggt är varmt välkomna! Mer information kommer imorgon.

Efteråt kommer jag också att visa bilder på hur vi renoverat och byggt Kommungården med de fyra hyreslägenheter som nu finns där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...