onsdag 1 augusti 2012

Nött och Nytt

-några tankar om inredning...
Att blanda olika material i inredningen tycker jag är intressant. Det går att skapa så många olika känslor och intryck bara man vågar blanda och skapa inredning som återspeglar personlighet! Rakt och kurvigt, nött och nytt, trä och metall, modernt och gammaldags, svart och vitt, skarpt och mjukt, naturnära och lyx.... Ja listan kunde bli lång. Kontraster med andra ord.
Att placera in föremål som inte förväntas i ett rum gör också att det blir mer spännande, samtidigt som det också är väsentligt att ta hänsyn till vad rummet skall användas till och att rummet känns harmoniskt och trivsamt.
Själv brukar jag gärna testa olika inrednings möjligheter med ett rum.
Brukar hända att det blir möblering här hemma med jämna mellanrum eller så är det bara de små föremålen som får byta plats eller plockas bort en stund för att senare kanske tas fram igen. Möjligheterna kan vara många, det är bara fantasin som kan sätta gränser. Ibland också familjemedlemmar som tycker att saker och ting ska vara på ett och samma sätt ;) Då gäller det att ha bra motiveringar varför ett rum blir bättre genom att förnya något eller förändra =) !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...