tisdag 11 november 2014

En grå kudde, kanske?
Vilken grå och regnig höst-/vinterdag idag! Skulle egentligen vara skönast att sitta under en varm och skön filt och sticka, läsa en bra bok eller se någon bra film... Men idag har jag trots allt lyckats få gjort en hel del måsten och det känns bra att få stryka några saker från att göra listan. Har några saker till som jag tänker prioritera att göra idag och sen ska jag, om det lyckas, ta det lite lugnare och ta fram sticksömmen. De lugna stunderna blir inte speciellt långa eller många för tillfället med en liten ettåring som hinner högt, lågt och överallt på bara några sekunder. Vår härliga lilla busunge :) 
...jag uppskattar verkligen att få tillbringa dagarna hemma med barnen, men det är samtidigt också just därför jag njuter väldigt mycket av de lugna stunderna när de någon gång råkar infinna sig trots allt. Det finns alltid något som borde göras, samtidigt som det finns saker jag vill göra. Sån´t är livet! Man får försöka göra sitt bästa och samtidigt  blir det att ta dagen 
som den kommer...
Sen får vi se om den gråa kudden jag håller på att sticka någon gång blir klar ;)

1 kommentar:

  1. Ja, småbarnslivet i ett nötskal. Hoppas du fick en lugn stund för dig själv, man behöver få tanka lite emellanåt för att orka vara glad mamma sen! :) Kudden ser härligt tjock och skön ut!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...