måndag 3 januari 2011

VÅR VANDRING I ÅR 2011...I vårt vitrinskåp som syns på bilden ser ni lite av vårt samlarporslin, men förutom porslinet finns där också sparat några av våra käraste minnen... De allra bästa och käraste minnen finns förstås bevarade djupt inne i hjärtat, men materiella minnen finns i vitrinskåpet sånt som vi fått bl.a. till vår förlovning och i samband med att vi fått barn.
År 2010 kan vi nu konstatera att för vår familj blev ett mycket betydelsefullt år eftersom vi fick vår lilla Elias... det gjorde året till ett lyckligt år, att plötsligt få ha två små underbara pojkar!
Nu har vi då påbörjat vår vandring i år 2011... tror att det kommer att bli ett intressant och händelserikt år med många projekt som det nu ser ut.

Önskar Er alla ett riktit Gott Nytt År!

Kram Heidi

4 kommentarer:

 1. Ett riktigt gott nytt år till er också...hoppas vi har tid att träffas snart :O) men usch för denna kyla...nu läser jag -20 igen på termometern...suck....visst är det vackert men inte så praktiskt då man har små barn!

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År till er också!
  Låter som att ni kommer att få ett intressant år, hoppas vi får se en del av det här på bloggen iaf! :)

  SvaraRadera
 3. Ett riktigt bra, intressant och glädjefyllt år önskar jag er.

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år! Passar på att tacka för en underbar, inspirerande blogg. Helt klart en av mina favoriter! Mvh // Pernilla

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...