onsdag 2 februari 2011

ÄNTLIGEN LekRuM...
del 2


Copyright Lantlig LängtanTrots att jag försöker få inredningen i vårt hus att enhetligt gå i toner av beige, brunt, svart och grått med vit som basfärg, är ett färgstarkt LekRum med vit bas vad vår lille Emil har att leka i. Blå och grön färg i olika nyanser är de dominanta färgerna, medan små detaljer av gult, brunt, rött m.m. också blandas in. Svart används också i rummet som en snygg kontrast till det vita och så detaljer av trä som mjukar upp.

DUPLO Lego med sina färger är en av leksaksfavoriterna för tillfället. Kul att bygga och leka med. Duplo bilarna är riktit poppis för en liten 2-åring som Emil, han kör ofta runt med dem här i huset.

Idag försöker vi ha kul med innomhuslekar eftersom han fått feber. Då passar det bra med duplo, vattenfärg, film och bokläsning.... Samtidigt håller pappa i huset på att spika fast lister i lekrummet, också kul att hjälpa pappa mellan varven trots febern.


1 kommentar:

  1. Jamen visst måste det vara lite färg i ett lekrum! :) Killen har blivit så stor redan, han var ju just baby! Men sen måste det ju förstås märkas nånstans att man har blivit storebror oxå. ;)

    Så fina dörrar ni fått i vardagsrummet, och tapeten är oxå jättefin!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...