torsdag 16 augusti 2012

Spirit of Ultimate LifestyleBild:  S.O.U.L

Ett bra tag har vi nu tänkt köpa ny soffa. I sommar har vi nämligen suttit på en skarp gammaldags träsoffa i vårt vardagsrum då vi blev tvungen att lyfta ut vår tygsoffa pga pojkens allergi... Träsoffan är fin och jag tycker väldigt mycket om den, men jag har nog den hellre i köket!
 Valet av material på den nya soffan var inte mycket att fundera på, läder var ett självklart alternativ som inte samlar damm och annat som orsakar tungt med andningen. Praktisk tror jag också lädersoffa kommer att bli med tanke på våra små pojkar som inte alltid är så rena om sina små fingrar
när de kryper upp i soffan :)
Men vilken av alla praktiska soffor skulle passa bäst för oss blev nästa fråga....
Flera alternativ har vi hunnit se på, för visst finns det massor av fina läder soffor och massor av olika stilar att välja mellan. Men den måste också vara bekväm att sitta och mysa i på kvällarna framför brasan och tv och den måste också vara skön att ligga i när man känner sig riktigt trött efter en lång arbetsdag.

När vi i tisdags gick runt i en massa olika möbelaffärer fastnade vi, både kärleken och jag, för denhär soffan. En soffa som kändes helt rätt för oss!! "Darlington" som soffan på bilden heter.
Eftersom vi båda två gillar naturmaterial i inredningen, kändes äkta läder helt rätt.
Äkta läder som är slitstarkt och håller för familjeliv. Brun som det inte så fort syns fläckar på och ett material som redan ser lite nött ut men som med årens slitage kommer att se bara ännu charmigare ut. En soffa som kan finnas i vårt hem hela livet om vi så vill.

"For the truly great experiences there are no shortcuts."

Till det kan jag bara säga att jag håller med.
Tryck HÄR om ni vill bläddra i och inspireras av några av broschyrerna från S.O.U.L 
Där fanns också så mycket annat än bara soffor som var fint!


Bild:  S.O.U.L


Känns jätte bra nu när vi tagit ett beslut och beställt den nya soffan, och hoppas vi känner oss lika nöjda när den kommer hem till oss om några veckor. Blir perfekt att få sitta och mysa i en skön soffa när det blir höst och vinter. För ännu ska vi ta oss tid att njuta av varma sensommardagar där ute.
Hoppas ni alla har det bra i värmen :)
1 kommentar:

  1. Snygg!! O härligt med en soffa som håller livet ut, om man vill:)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...